Reclame en print

‘Reclame en print’ zegt eigenlijk veel meer dan je misschien denkt.

Reclame, onze roots waar alles met begon, is al lang niet meer onze enige bezigheid. We profileren ons graag als ‘ontzorgers’ en daarbij gaan we ver.  Ontzorgers, omdat we graag jouw projecten ter harte nemen zodat jij ondertussen met andere dingen bezig kan zijn.

Wanneer je wat dieper in detail gaat kijken op onze site, ga je vlug ontdekken dat we veel kunnen. We gebruiken niet graag de term XXL print want naar onze normen, zijn we daar al lang voorbij. Natuurlijk printen en plaatsen we gigantisch grote banners en stickers. Dat weten onze klanten al jaren.

Wij houden van vormgeving en architectuur, en daarom besloten we om ons ook in die print materie te specialiseren. Hierdoor werken we vaak samen met architecten, interieurvormgevers en grafische bureaus om alsook hun projecten tot een goed einde te brengen.

Ons team bestaat uit een mix van grafische vormgevers en interieur specialisten die onderling samenwerken om de spreekwoordelijke kers op de taart aan te brengen.

We hebben de mogelijkheid om jouw projecten, of het nu gaat om reclame of andere toepassingen, volledig te verzorgen, van ontwerp tot plaatsing.

Maar, jij mag zelf bepalen waar je in- of uitstapt.

Fijne gedachte, toch?

materialen